Martyrspelet har börjat!

Godkväll! Ja, som ni märkte så vart internet-krigarna igång igår igen. Tröttsamt kan man tycka men med rent mjöl i påsen så är det endast de som framstår som idioter i slutändan. Tyvärr kunde folk inte, som vanligt, ta reda på ren och skär fakta utan utgick ifrån en persons lögner. Denna personen behöver verkligen all hjälp hen kan få. Att publikt sprida lögner, förtal, kränkningar och sedan skylla på sin psykiska ohälsa är fruktansvärt sjukt och ledsamt. Jag hoppas verkligen att du får den hjälpen du behöver, för du kan omöjligt fortsätta såhär.

Igår vart det min kära mors tur att hängas ut och spikas upp på ett kors för absolut ingenting annat än lögner. Hon hängdes ut med både sin hemadress och personnummer och blev kallad för en massa nedsättande och osanna kommentarer. Is this what she signed up for? Givetvis inte.

Igår blev både polisen och skattemyndigheten inblandade och eftersom att vi hade rätten på vår sida så vart det ingenting som vi oroade oss över. Dock är uthängningar inget som man tar med en klackspark men vartenda en av de som har varit iblandade i detta martyrspel kommer att få stå till svars för sina handlingar. Karma is a bitch and it WILL grip you first.

Idag har jag haft ett relativt långt samtal med polisen och givetvis, som jag poängterade igår så är detta extremt grova anklagelser och går under ärekränkning, grovt förtal och förstörelse av verksamhet. Vill företaget som har blivit uthängt på falska grunden så lär det bli kostsamt för de som har gjort dessa handlingar. Detta är dock inte min huvudvärk utan jag kommer att anmäla för deras påhopp emot mig som inte ens har något med detta att göra. Jag tolererar ALDRIG denna typ utav beteende.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229