Mat-orgasm!

Godkväll alla mina fina! Jag hoppas att ni alla har haft en fabulous dag och att er kväll fortsätter i samma anda. Min smärta håller i sig ännu men skam den som ger sig! Trots den outhärdliga värken så vart jag tvungen att ta mig ut för att att hämta ett paket ifrån en utav mina nya samarbetspartners, så något positivt har dagen lyckats att erbjuda trots allt. Mer uppdateringar om det senare under kvällen (eventuellt imorgon då tröttheten börjar göra sig påmind efter 24-timmars sömnlöshet).

Nu på kvällen kom min älskade mamma över och överraskade mig med smörrebröd ifrån Gastroteket. She really knows the way I like it and I love her for that. Favoriten är ju självklart smörrebrödet med rostbiff, rostad lök och remouladsås som verkligen erbjuder en ordentlig matorgasm som inget annan smörrebröd kan slå, den verkligen smälter i munnen.

Nu när man äntligen är mätt och belåten så är det dags att inta min position i soffan och slappna av ordentligt! Vi hörs senare, don’t forget to be awesome!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
ser riktigt gott ut 😊
nouw.com/lindalinnros
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229