Metallic-makeup, hot or not?

OH MY, vädret är på topp och jag förstår verkligen inte varför alla människor måste klaga, det är ju trots allt oftast det tropiska klimatet de flesta flyr till när det vankas semestertider.

Dagen idag inleddes med 4 möten, vilket måste ha varit det tråkigaste jag har gjort på länge. No joke! Jag bokstavligt talat, räknade sekunderna och ville ENDAST att tiden skulle rinna iväg då shopping stod på tur (vem hade inte ratat tråkiga möten för shopping?).

Dagen för övrigt har varit alldeles wonderful. Idag införskaffade jag mina första ljusa jeans med slitningar, sedan år 2009 (say what?). Jag har inte varit tillräckligt modig för att använda den stilen sedan jag var 14 år (shit I'm getting old), så det ska bli super spännande. För er som känner mig, så känner ni till min kärlek för randiga plagg och idag vart inget undantag. Lyckades även smyga ned en superrfab topp i mörkblått/vitt med ränderna på rätt ställe i shopping-bagen.

Makeup stod INTE på min must-have lista idag men jag kan aldrig få för mycket utav det goda. Vem tackar medvetet nej till att köpa mer smink? Vi har en gemensam kärlek, jag och make-up, en kärlekshistoria som ingen förstår sig på.

Läppstift med metallic-effekt? Seriously? What’s wrong with me?

Jag har sedan modet kom ut RATAT vartenda produkt som innehållit metallic-pigment men idag kände jag att jag mot förmodan kan ha dömt ut detta mode way to quick. Därför valde jag idag att agera vuxet och skaffa mig ett utav dessa kända läppstiften för att kunna skaffa mig en åsikt som jag verkligen kan stå bakom.

Jag har dock inte haft tid att prova det än men till morgondagens sminkning så LOVAR jag att ge det ett ärligt försök.

Missa inte kommande blogginlägg, mycket spännande saker som är på ingång!
Love and respect folks!
Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229