Midnattsolbysweden!

Hej mina fina! Jag har väntat otåligt på att få göra detta inlägg och äntligen är tiden inne. För cirka 3 veckor sedan fick jag hem ett väldigt efterlängtat paket med produkter ifrån det omtalade och exklusiva Midnattsol. Som ni vet så recenserar jag inga produkter innan jag har haft möjlighet att prova dem, allt för att jag ska kunna vara så ärlig som jag bara kan i min feedback!

För mig är hela hudvårds-ritualen enormt viktig. Jag ser alltid till att ha en cleanser så jag ser till att bli av med all makeup, smuts, bakterier och fetter som var fastat på vår hud i ansiktet under dagen. Därefter (endast 1 gång/vecka) kör jag med en peeling som exfolierar och rensar huden ifrån fett, talg och andra orenheter. Sist men inte minst i förbehandlingen så använder jag mig utav en toner för att balansera och återställa hundens skyddande pH-värde. När alla dessa stegen är klara så lägger jag på både ögonkräm samt nattkräm (dagkräm på morgonen givetvis).

Under dessa 3 veckorna har jag redan lyckats att märka en enorm skillnad. Min hy är betydligt fräschare och mina påsar under ögonen har dämpats avsevärt! Nu har jag förvisso förutom hudvårdskitet använt mig utav deras kosttillskott som består utav lingonfröolja och är 100% naturligt! Enligt en tremånaders studie med 30 kvinnor har Midnattsols kapslar med lingonfröolja en återfuktande verkan och gör huden jämnare, mjukare och mer elastisk. I feel blessed! Denna underbara serie rekommenderades utav min underbara vän Angelica Lakna och sanna mina ord, detta är en husvårdsserie som står för vad de säger! Detta är nog det bästa samarbetet jag har haft inom hudvård! Min hud tackar er! Go check it out på Midnattsols hemsida!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229