Min favoritsponsor

Lilja & Lykke, I praise you! Ni vet ALLTID hur ni ska skämma bort mig på bästa möjliga sätt. Jag ÄLSKAR stora, gnistrande och speciella smycken (I love the attention that comes with it) och i torsdags fick jag hem min nya uppsättning utav deras unika smycken. Jag slutas aldrig att förvånas. Deras nya kollektion heter Creatures of the sea och är inspirerad utav havets alla läckerheter. Sounds fabulous, doesn’t it? Jag kommer självklart att ge er en update och fotografera allt till er.

En sak som jag älskar med mina samarbetspartners är hur mycket vikt de lägger vid personlig kontakt. Många företag skickar en massa produkter eller pengar och tackar för samarbetet och sedan hör du aldrig av dem igen. Lilja & Lykke har aldrig och kommer aldrig vara så opersonliga. De har alltid en genuint fin kontakt med alla sina influencers och det glädjer mig, man känner sig uppskattad för det hårda arbete man utför. En stor eloge till er, ni förtjänar det!

Skulle ni vilja gå på en shopping-spree inne hos Lilja&Lykke så använd rabattkoden: GIRLSQUAD20 för att erhålla 20% rabatt på hela ditt köp samt fri frakt!

Gillar

Kommentarer

EricaMaria
EricaMaria,
Ska bli spännande att se hur de ser ut😍
nouw.com/ericamaria
Jennifer
Jennifer,
Kul med samarbete 😊
missjennifer.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229