Min version, inga filter!

HEY! Jag sitter bokstavligt talat med gråten i halsen då jag för 10 minuter sedan vart tvungen att stiga på bussen som ska ta mig tillbaka till Malmö. Det blir svårare och svårare för vart gång jag är här att lämna och åka tillbaka till min otrygga trygghet. Göteborg ligger mig somsagt varmt om hjärtat och alla mina underbara vänner här gör verkligen mina dagar till det bästa möjliga. Cred till er alla!

Tiden har gått alldeles för snabbt, nu är det tillbaka till ensamheten som gäller. Jag har ju trots allt ingen att krypa ned i sängen med när natten omsluter mig.

Idag blev det alldeles för många mocka-frapinos, om det ens kan bli för många? I don’t think so.

Idag kände jag mig verkligen som en riktig drottning då jag inte har behövt betalat en enda krona för all mat och dryck som dagen har bjudit på. Jag tackar er alla ödmjukast för ert generösa välkomnade/avsked.

Idag blev vår första och sista måltid turkiska piroger, pide. Det vart alldeles för länge sedan jag åt riktig turkiskt mat och det kändes som att jag åkte tillbaka i tiden.

Denna turkiska restaurang hade helt underbar service, supergod mat och priserna passar verkligen allas plånbok. Detta vart absolut inte sista gången jag åt där!

Ikväll kommer jag att uppdatera er om min sanning, inga filter, inga ursäkter. Jag kommer att ge er den äkta sanningen, take it or leave it. Sitt ni och baktala folk, tryck ned, skratta, do what you want, I won’t bend over! Jag börjar helt seriöst bli fruktansvärt trött på all denna pajkastning så idag är dags att räta på ryggraden och ge min version utav det hela. Keep yourselfs updated!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Prinsessida
Prinsessida,
Saknar dig redan, Hoppas också du flyttar hit❤️❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229