Mitt mål, i’m coming!

Godkväll, I’m back, like always! Idag har jag verkligen tänk länge på vad jag vill åstadkomma i mitt liv och har idag kommit fram till att jag vill hjälpa människor i utsatta situationer. Jag har alltid brunnit för att hjälpa människor och har idag verkligen bestämt mig för att göra slag i saken, stay tuned!

Dagen idag bjöd i vanlig ordning på fika i massor och massa gossip, love life! Jag har verkligen börjat att känna mig hemma här i Göteborg. Folk har börjat känna igen mig och hälsar glatt. Spårvagnen har varit ett rent helvete ifrån första början för den Malmöiten jag i grund och botten är, i Malmö finns det nämligen endast bussar och tåg men nu på sista tiden känns även spårvagnen väldigt trygg. Det absolut mest chockerande är nog att jag, som verkligen inte är geografiskt stabil lyckas att hitta och navigera mig själv här i Göteborg, pretty sick If you ask me! Well, maybe I’m home.

Imorgon kommer jag att boka en biljett hem, så jag kan spendera min födelsedag med min älskade familj! Sorry not sorry Göteborg, but trust me, I’ll be back sooner than you think.

Before I’ll go, I’ll give you something to drool over,
throwback från maten vi åt igår. Jag rekommenderar starkt er alla som bor i Göteborg (och utanför Göteborg) att besöka resturang Divan i Hisingen, I rate them 10/10! Vi ses imorgon igen, dolma here I come!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229