My truth!

Goodmorning to each and everyone of you!

I mitt föregående inlägg berättade jag för er att varje historia har två sidor och att det var dags för mig att berätta min sida utav historien, min sanning, min version.

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så har jag valt att ta avstånd ifrån alla skriverier då jag anser mig vara mer vuxen än så. Hade jag velat rida på någons fame, eller på en räkmacka som de så fint kallar det så hade jag verkligen tagit tillfället i akt och skapat ett riktigt ordentligt bloggkrig, but I’m to good for that.

Jag vill inte hamna på topplistorna på grund utav en massa drama-sökande läsare, som efter vart dramas slut försvinner och aldrig mer kommer att synas till igen. Detta är helt fel sätt att nå ut till folk, so It’s a no from me.

Efter en lång betänketid så beslutade jag mig för att istället för att öppet lägga ut allt på min annars så inspirerande blogg och skapa en negativ, tyngande känsla, öppna en live i min facebook-grupp där jag genuint och utan filter berättade hela historien från början till slut. Jag varken förskönade, filtrerade, tog bort eller la till något.

Jag bad alla om ursäkt för mitt vulgära ordval och kan i efterhand även erkänna att jag eventuellt borde ha tvätta munnen lite oftare och lära mig att prata på ett mer kvinnligt sätt.

Jag förklarade att jag har mina brister, att ingen är felfri och att jag absolut inte är ett undantag.
Jag erkänner att jag har avreagerat mig till personer som jag genuint har litat på. Jag har skällt, skrikit och sagt elaka saker när det helt enkelt har blivit för mycket and I admit, it’s not a nice move!

Jag skuldbelägger ingen för de uthängningar som har florerat på de sociala medierna den senaste veckan utan jag valde helt enkelt att lägga alla korten på bordet och det har aldrig någonsin känts så befriande som det gjorde efter livens slut.

Jag har även ifrån botten utav mitt hjärta förklarat för mina tittare vad som faktiskt har sårat mig som mest i all denna röra och vad som absolut inte har rört mig i ryggen överhuvudtaget.

Liven igår blev sedd utav 1000-tals tittare och vartenda en kan stå bakom mig i att jag inte en enda gång sa något illa eller på något sätt förskönat historian. Jag valde helt enkelt den enda rätta vägen och visade upp den dystra sanningen som har lett oss dit där vi är idag.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229