Myshelg med den bästa!

Dessa sista veckorna har varit ganska omtumlande med många positiva samt negativa besked! Att ha en person som stöttar dig i allt, gott som ont är något jag värdesätter högre än någonting annat. Du finns för mig när jag behöver ventilera mina tankar, du finns där för mig när jag behöver gråta, skrika, prata, skratta och du finns där och stöttar mig när jag själv inte vet vilket ben jag ska stå på! Du är inte bara min mamma, du är även min bästa vän och att jag har fått den otroliga turen och äran att få ha dig i mitt liv är något jag aldrig kommer att sluta tacka Gud för. Du är verkligen mina andetag och du är anledningen till att jag kämpar och fortsätter i denna annars så kalla värld. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva och jag kommer aldrig att lämna din sida! Du förtjänar allt det goda här i världen och den som någonsin kommer att försöka ge dig någonting annat kommer att starta något de önskar att de aldrig ens hade tänkt tanken på.

Jag vet att alla val som jag har tagit inte alltid har varit det som du har förespråkat men ändå så står du alltid där vid min sida när jag gång på gång faller. Du är bäst! Jag älskar dig!

Denna helgen har bestått utav fika, fika, fika och ÅTERIGEN fika. Shopping har väl också stått på listan men konstigt nog så har vi inte gått loss och gjort kaos utan varit väldigt lugna för en gångs skull (vad händer?). Ikväll hade vi serie-marathon med ”Making a murderer” del 2 men med handen på hjärtat så somnade jag i mammas knä. Det är något visst med att vara nära sin mamma. Det känns så nära och så tryggt! Imorgon är det dags för möten med min kära mor och saker börjar äntligen att bli till verklighet.

PS: Något stort kommer att hända och jag har än sålänge valt att hålla detta privat då det är alldeles för tidigt att gå ut med! Mina närmsta, det vill säga mina vänner samt familj är självklart insatta men just nu så känns det tryggast att hålla mig lite lowkey!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

AsaMansson
AsaMansson,
Älskar dig gumman ❤❤❤
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229