När drömmen blir verklighet!

HEY! Idag vaknade jag WAY to late! NOT JOKING! Seriöst, jag vaknade omkring 16.00 tiden. Vanligt folk har redan hunnit arbeta en hel dag, medan jag fortfarande är långt borta i drömmarnas land. Att sova är LIVET, don’t underestimate it!

Dagen idag, har bjudit på otroligt mycket positivitet. Först och främst, så blev min makeup ONFLEEK idag, vilket ALDRIG händer annars, men idag kände jag mig verkligen FLAWLESS. Don’t get me wrong, jag är ingen narcissist men man bara MÅSTE älska sig själv ibland.

Second of all, vi uppnådde HELA 47.000 medlemmar i vår underbara tjejgrupp, Girlsquad. HUR AWESOME är inte det? 47.000 helt unika tjejer/kvinnor/icke-binära på ETT OCH SAMMA STÄLLE. Jag är mäkta imponerad, and I’m hard to impresse.

Detta firades självklart med en utgång i Lund, där det bjöds på cider och underbar mat och självklart trevligt sällskap. Jag känner verkligen att livet är påväg i rätt riktning.

För er som inte känner till mig sedan tidigare så är jag förutom bloggerska, även skapare, samt administratör för en utav Sveriges största och mest snabbväxande tjejgrupp på Facebook. Vi har alltid de BÄSTA samarbetena samt många nya fräscha idéer på gång.

Vid vårt senaste möte (ja vi är sjukt seriösa), pratade vi om att eventuellt starta en alldeles egen #Girlsquad podcast. Hur underbart hade inte det varit? ALLA våra galna tankar på ett och samma ställe, det hade blivit fullkomligt kaos! Skämt och sido, jag tror verkligen på denna idéen och hoppas att vi någon dag lyckas fullfölja vår drömmen.

Sorry, not sorry, jag måste tyvärr lämna er för idag då energin är slut och jag måste få min skönhets sömn (even beautiful women needs their beauty sleep).

Kärlek och respekt!
Gillar

Kommentarer

Elavie
Elavie,
Woop woop! Jag trivs verkligen i er grupp ❤️
nouw.com/elavie
Miahacklin
Miahacklin,
Jag e ganska ny i girlsquad o bara älskar den gruppen hur alla ställer upp för alla o stöttar. Inte än gjort några inlägg där men läser o kollar på lives varje dag många ggr o gruppen har hjälpt mig så mycket till ett bättre mående. O du Jossan e en så helt underbart vacker kvinna både utanpå o inuti, ett stort föredöme för unga tjejer/kvinnor. Jag e betydligt äldre än du men du inspirerar mig med din livsvisdom. ❤❤❤
nouw.com/miahacklin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229