Never ending drama

Alltså ladies and gentlemans, what’s happening? VARFÖR måste en del folk trycka ned andra för att kunna känna sig tillräckliga?

Ända sedan jag startade upp gruppen GS (Girlsquad) så har all drama plötsligt börjat göra sig påmint och det har kommit till att bli en vardag.

Vad grundar sig då all denna drama i? Avundsjuka, kort och gott. People want to see you do good, but never better than them.

Hatet som folk inte vågar prata om, avundsjukan som folk försöker dölja och falskheten som folk kastar rakt upp i ens ansikte, detta har idag blivit ens vardag. BUT, I’m here to tell you, INGEN, och då menar jag verkligen INGEN, har lyckats åstadkomma vad vi i Girlsquad har lyckats åstadkomma. INGEN Facebook grupp i hela vårt avlånga land, har kunnat VÄXA lika fort som oss och INGEN har lyckats att få samma höga statistik som oss. THAT my friends is the facts! Skulle någon komma att lyckas med detta och lyckas att slå vår topplacering så kommer jag verkligen från botten utav hela mitt hjärta att ge den personen eller de personerna en stor, välförtjänt eloge.

Jag har alltid sett mina konkurrenter som mina kollegor medan en del utav mina konkurrenter ser mig som ett hot eftersom att jag JUST ÄR en KONKURRENT! Många spelar framför sin publik och låtsas vara någon annan men sanningen är inte alltid så fin och kärleksfull som det ser ut på ytan. I denna ytliga bransch så inser man väldigt snabbt vilka som genuint är stolt över ens framgång samt vilka som helst hade velat se en falla.

När folk försöker ta över ens koncept och göra det till sitt eget, det är då jag börjar känna att folk trampar mig på tårna. Mitt koncept, kan ingen ta ifrån mig. INGEN kan göra MIG bättre än mig själv men för Guds skull, lägg ner ert never ending drama och fokusera på att förstärka ert självförtroende och stärka era medmänniskor. Ibland måste folk kunna ta ett steg tillbaka och granska det de har framför sig och vara stolt över sin framgång och inte jämföra sig med alla andra.

Jag får dagligen höra vad folk har sagt om mig, mina medadmins/mods samt om mina medlemmar. Detta är verkligen sandlåde nivå och om ni VERKLIGEN vill ta det så långt så kan jag absolut hjälpa er att gräva ert hål ÄNNU djupare. Vill ni sedan FORTSÄTTA så kan jag även fylla igen ert hål igen, fast med er i det! BOOM! Försök inte ställa er över mig, ni kommer aldrig sänka mig. 1 hater på 10.000 fans, seriously?

Goodnight!

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Så är Livet.
nouw.com/fobibella
Josefineofficial
Josefineofficial,
Ja tyvärr är det så! ❤️
nouw.com/josefineofficial
Elavie
Elavie,
Så här är det överallt där det finns tjejer 😔 Avundsjukan, rivaliteten och någon typ av spel om vem som ligger högst i rang. Jag förstår inte varför tjejer är på detta sätt men jag har svårt för detta och vill undvika det i största mån. Keep up the awesome work! 💪
nouw.com/elavie
IP: 82.99.3.229