Nevin cosmetics, I’m blessed

I’m such a lucky women. ALLA min favoriter ifrån Nevin cosmetics föll ned i min brevlåda idag (I’m blessed). I vanliga fall hade jag direkt slitit upp alltihopa och börjat sminka mig med detsamma men eftersom att jag har lovat er en förhandsvisning så fick jag tygla mig och fotografera istället.

En sak som jag verkligen älskar är lyxiga produkter med hög kvalitet, i lyxiga förpackningar till förmånliga priser. Just nu har de dessutom REA på de flesta produkterna. How cool is that? Utöver rean så får ni nu dessutom 20% rabatt på hela ert köp. Uppge bara koden GIRLSQUAD så är du i hamn.

Nevin cosmetics produkter håller en enormt hög kvalitet och sitter hela dagen, precis så som smink SKA göra. Något som jag verkligen hatar är att behöva ta med mig mitt smink överallt för att behöva bättra på min makeup efter enbart ett par timmar. With this products, you won’t have that problem, so problem solved!

Jag kommer att lägga upp ett litet smakprov på mina nya produkter i detta inlägg, då jag inte har tid att beskriva dem i detalj just nu. I kommande inlägg så kommer ni att få all information, I promise!

TTYL

Gillar

Kommentarer

Dajsiiiy
Dajsiiiy,
finaste du <3
nouw.com/dajsiiiy
Josefineofficial
Josefineofficial,
älskade daisy!❤️
nouw.com/josefineofficial
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229