NI alla kommer få tillbaka!

Jag behöver komma härifrån. Jag behöver resa härifrån, jag behöver fly denna vardagen som kallas för min verklighet. Jag är så avskärmad ifrån den riktiga världen, den ÄKTA verkligheten.

Nuförtiden så kretsar allt kring sociala medier och allt blir så inrutat. Man somnar stressad och vaknar ännu mer stressad. Allt handlar om skvaller och drama och om vem som kan sänka vem först. Sanningen är att INGEN kan sänka Girlsquad, stäng ner oss och vi öppnar 10 nya. Ni leker med fel personer. Vi har kämpat och krigat, dag som natt för att hålla GS i toppskick och det finns inte en chans i världen att vi låter er ta ner oss.

Jag har tappat tron på mänskligheten, jag har tappat tron på det goda. I dessa situationer så ser man verkligen vem som är äkta och vilka som egentligen aldrig förtjänade vårt förtroende. Folks rätta ansikten börjar äntligen ta form och jag ÄLSKAR DET! Vi avmaskerar alla, en efter en. Utan GS hade era små grupper fortfarande haft 3 ynka medlemmar, du och dina mods. Alla ska få ta del av sina uthängningar, ALLA! Jag är TRÖTT!

Gillar

Kommentarer

Miahacklin
Miahacklin,
Jag förstår inte hur du pallar med all skit du får stå ut med, beundransvärt verkligen att du orkar💕 jag märkte nyss att jag blivit bortplockad från GS o jag fattar ingenting, har absolut inte gjort nåt regelbrott el.dyl. skulle så gärna fortsätta va medlem där. Hoppas att trots all skit omkring att du får en underbar alla hjärtansdag 💕
nouw.com/miahacklin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229