NU FÅR DET RÄCKA! HAR NI EN HATKAMPANJ SÅ KAN JAG HATA TILLBAKA, EVEN WORSE!

Jag blir fullkomligt rasande. Jag bor på våning 8 och under mig bor ett ungt par. Vid ett tillfälle valde de att gå till styrelsen och klaga på att jag ”flyttade möbler” mitt i nätterna och för ett himla oväsen. WRONG! Ni får ursäkta mitt vulgära tal men normala människor väljer ibland att idka samlag, ni kanske borde prova så ni slipper vara så butthurt! Skämt åsido, jag för INGET oväsen av mig, med undantag för vissa fredagar eller lördagar till senast klockan 23.00.

Nu precis när jag har legat i sängen den senaste timmen så hör jag att någon knackar på min dörr. Jag öppnar och mannen ifrån hushållet på våning 7 ber mig att ”dämpa” mig. Dämpa mig ifrån vad? Jag ligger i SÄNGEN. Jag stod till och med, med täcket virat runt min nakna kropp. Jag såg att han själv såg fundersam ut och skyllde då på att det var för att jag pratade i telefon. Jag kontrade med att det verkar otroligt konstigt om man hör min röst enda ner till andra våningen och han instämde men bad mig ändå att dämpa mig. Jag förklarade att de kunde andas ut då jag ändå kommer att flytta varpå han svara ”jag kom inte hit för att klaga” med ett lurigt smil på läpparna. Det som faller så konstigt för mig är att han valde att knacka på denna gången istället för att gå till styrelsen som sist och jag har mina aningar om varför. 

Bilderna visar hur jag har det möblerat i min lägenhet och så har det sett ut sedan jag flyttade in, så när i HELVETE har jag flyttat möbler mitt i natten? Hatkampanj på gång?

TTYL, med vänlig hälsning irriterad kvinna med medelålderskris!

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
herreguud aassåå.
nouw.com/fobibella
elllensvensson
elllensvensson,
Men fy vad jobbigt!!
nouw.com/elllensvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229