Oh my godness!

OH MY GODNESS. För ett par månader sedan bestämde jag mig för att bleka mitt långa, fina och tjocka hår. Världens flopp, I’ll tell you. Jag har aldrig någonsin ångrat något så oerhört mycket förut.
Jag tror självklart ALLTID att jag klarar allting på egen hand, jag menar, VEM behöver en frisör när man kan fixa det hemma för en tiodel utav priset?
Well apparently I did needed that hairdresser.

Har nu under de senaste veckorna tappat så ENORMT mycket hår så att jag har blivit orolig för att jag en dag, ska vakna upp och vara skallig.

Vart idag tvungen att visa min mamma hur illa det verkligen låg till och uppenbarligen så har hon haft samma problematik som mig.
Vi båda färgade håret samtidigt med samma märke, well, I guess I won't use that one again.

Mamma rekommenderade mig att införskaffa ett schampoo och balsam från Yves Rocher, som tydligen ska kunna reparera skadat hår. Jag har ju absolut inget att förlora på att testa, så därför följde dessa godingarna med mig hem efter dagens shoppingrunda. I'll update you guys.

Gillar

Kommentarer

Johanna Paananen
Johanna Paananen ,
Hello there! Åååhh i feel with you! Känns som att det är dax att införskaffa sig en wig snart 🙈 så väntar spänt på vad du tycker om dessa produkter 🤗👌 by the way.. som jag nyss skrev till fina Angie så har bla du och hon gjort mig blogg beroende!!! Har aldrig funnit intresse eller ro till att läsa bloggar men då har det nog varit innehållet det varit fel på MEN dkn/era bloggar får min adhd hjärna att orka hålla focus igenom en hel text o det är stort så ta åt dig/er! 😘❤
Cecilia
Cecilia,
hallå! testa Hårkontroll! du köper det på apoteket och det gör under för håret! jag har fått långt hår, det har jag inte haft sen jag var 16 år eller så, för håret går av.
min mamma tappade massor med hår och trodde hon skulle bli skallig. hon har inga oroblem löngre...
delacay.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229