Oh no!

Let's get the facts straight!

1. Jag har SAMARBETEN. Samarbeten innebär oftast att man får hem en produkt/produkter kostnadsfritt i utebyte mot en recension och reklam/marknadsföring. Shoppar jag varje dag? Nej! Kan jag sälja något jag ännu inte har fått hem? Nej!

2. Jag har INTE diabetes och jag har ALDRIG någonsin påstått att jag har det. Detta är en lögn som folk har dragit för att krydda på dramat lite extra och för att skapa turbulens. Bevis finns och har lagts ut.

3. Papper visades upp igår på att allt som har sagts har stämt, från min samt mina vänners sida.

3. Ja, jag vart utomland för cirka 2 månader sedan. Det var mitt ex som beskostade den resan. Så nej, jag har inte levt över mina tillgångar. Dessutom är det inte väsentligt vad jag har gjort och inte gjort för 2 månader sedan då detta var en oförutsedd händelse.

4. Nej jag fikar inte varje dag om jag inte har råd. Denna månaden har varit extremt illa och därav har jag inte kunnat unnat mig något extra.

5. Det är endast denna månad som har varit så extrem, så vad jag har gjort med mina pengar för 2 månader sedan hör inte till situationen. Detta är en akut situation och inget mer än så.

6. Nej, jag har inte bett om någonting eller startat någonting. Jag tackade nej upprepade gånger samt vägrade lämna ut mitt telefonnummer. De personer som påstår att jag startade en insamling via live igår mår uppenbarligen inte bra, då jag gång på gång tackade så mycket för deras omtanke men att jag EJ ville ta emot någonting.

7. Folk påstår sig ha sett min live men det är endast denna person utav 50+ personer som har hört något som aldrig har sagts. Resterande personer, vänner som icke vänner har gått ut med hela historien, den sanna historien.

8. Folk gräver upp allt om mitt liv utan att ens ha en aning om vad de sysslar mer. Tyvärr är jag varken den första eller sista som blir utsatt för detta. Jag valde därför igår att lägga ut all information i 2 olika lives. Där visades alla bevis. Den ena liven blev borttagen då mitt fullständiga personnummer syntes samt även namn på de olika insatserna.

8. Att flertalet grupper tillåter sådan här häxjakt bevisar väldigt mycket mer om de personerna än vad det gör om mig.

9. Jag kommer inte att försvara mig mer då de som såg liven igår vet sanningen. Min familj, mina vänner och alla som betyder något vet sanningen. Ni kan fortsätta ert spel. Spade och hink finns tillgängligt om ni behöver. Ni är vuxna människor, so start act like it.

10. Det som ni har gjort bakom kulisserna stannar hos mig. Ni behöver inte vara oroliga över att jag kommer att sprida något vidare. Jag är mer vuxen än så.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229