Ok eller inte ok?

Hur snabbt efter en separation är det ok att gå vidare? Efter 1 dag, 1 vecka, 1 månad? Svaret på den frågan finns inte då ingen kan veta svaret för det är väldigt individuellt. Jag däremot tycker att man borde ha mer respekt för sig själv och sin före-detta genom att inte direkt kasta sig ut i havet och söka efter nya fiskar. Har man varit ärlig genom hela förhållandet så kan man omöjligt ha tappat så mycket känslor så att man bara efter ett par dagar efter väljer att skaffa sig en ny.

Detta har hänt mig, inte bara 1 utan 2 gånger. I mina ögon har de nedvärderat sig själva något så fruktansvärt genom denna handling, sorry not sorry.

Mitt senaste förhållande tog inte slut på grund utav brist på kärlek, snarare tvärtom, vi hade alldeles för mycket kärlek för varandra att det förstörde vårt förhållande, at least that’s what I though. I was wrong!

Många varnade mig, inklusive den person som jag hatat mest i hela världen. Jag borde ha lyssnat men det är lätt att vara efterklok. När jag la fram korten på bordet och visade att jag visste sanningen, ja då blev man blockerad. Tragiskt! När man enbart dagarna efter en separation väljer att skaffa sig någon ny, ja då är man väldigt opålitlig och falsk i mitt tycke. Jag äcklas, min mage vänder sig ut och in! Hur kunde jag någonsin älska denna personen? Hur kunde jag någonsin förvänta mig att han skulle bli pappa till mina barn? Well, karma is a bitch! Don’t forget!

Nu är det dags att packa, ta hand om er allihopa, imorgon så ses vi på mitt favoritställe!

Kärlek och respekt!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
❤❤Om du ska dit vart jag tror ❤❤ Det behöver ni båda två ❤❤ Tid med varandra❤❤Love
nouw.com/jessie84
Josefineofficial
Josefineofficial,
Vi väntar på dig älskling! Ja verkligen, detta är så vidrigt! Ringer dig och berättar allt snart. ❤️
nouw.com/josefineofficial
SannaFredrikson
SannaFredrikson,
Riktigt enkelt att vara efterklok tyvärr som du sa🙄 Du klarar detta, och kommer må bättre snart❤❤
nouw.com/sannafredrikson
IP: 82.99.3.229