Om sanningen ska fram!

Godmorgon sunshines. Igår träffade jag både Sara och Cassandra. Det blev kaffe och skitsnack i mängder men även en massa bebismys! Jag insåg igår hur mycket jag längtar efter att få mitt alldeles egna lilla knyte. Tyvärr har jag gång på gång blivit lurad i förhållanden. Tyvärr har jag slösat alldeles för mycket tid på snorvalpar som redan från början har bestämt sig för att endast leka av sig. Jag har letat på fel ställen. Jag har valt pojkar och inte riktiga män.

Många tankar har snurrat runt i mitt huvud på sista tiden. Folks rätta färger har trätt fram. Jag skulle kunna skriva en hel bok men jag väljer att låta dessa människorna komma undan i tron om att de är felfria. Det roligaste är att folk leker något de inte är, allt för att skapa en fasad, en fasad som visar att de är bättre.

Ett perfekt exempel är hur man kan offra sin sömn och sin levnadsstandard för någon ny, när man försummat den gamla. Jag är inte bitter, jag är bara förundrad över hur folk kan spela så fula spel. Idag har jag insett hur blåögd jag har varit under de senaste 2 åren. Jag har insett att folk talade sanning medan jag försvarade vissa personers beteende. Jag har insett att vissa människor passar bättre in mitt förflutna än i min framtid. Jag äcklas av vissa personers beteende, framförallt utav folk jag en gång verkligen har älskat. En specifik person vart mitt liv, men denna personen dödade mig sakta men säkert. Trots alla varningstecken så valde jag att aldrig en enda gång vika ifrån denna personens sida. Nu när jag tänker efter så vänder sig min mage in och ut. Jag krigade för denna personen, jag krigade för att vi skulle ta nästa steg. Denna personen vart absolut inte seriös, denna personen spelade det fulaste spelet man kan spela, denna personen spelade med mina känslor. Karma kommer att bita dig hårdare än någonsin.

Nu ska jag duscha och göra mig iordning! Idag är det dags för mig att få massage! Det är dags att få lätta på all min inre stress.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229