Omtalad utav ELITEN!


HEY! Jag har alltid varit en positiv person, en person som ALLTID lyckas hitta något positivt i det negativa. Jag har alltid försökt att stötta alla runt omkring mig så gott som möjligt, dock hade jag aldrig i min vildaste fantasi kunna föreställa mig hur JAG en dag skulle bli en stor inspirationskälla för så många tjejer/icke-binära runt om i Sverige. Aldrig trodde jag, att jag en dag skulle kunna förändra så många människor liv till det bättre.

Vi alla har någon som vi ser upp till. Vi alla har våra alldeles egna hjältar! Jag har 2, min mamma och min underbara vän Angelica Tärnsby (www.jellicas.se).

Angelica har varit en aktiv bloggerska under många år. Jag upptäckte henne utav en slump, då jag vanligtvis inte är ett stort fan utav bloggar. Jag må vara väldigt dömande, men i mina ögon är det många bloggare som inte är sig själva, de spelar ett spel för att få så mycket läsare som möjligt. Detta gör att jag direkt tappar intresset för personen i fråga. Be real or be GONE.

En dag, lyckades jag att halka in på ett utav Angelicas många blogginlägg och fastnade direkt! Hon vart genuin, hon vart sig själv och det kändes så äkta. Hon vart som en öppen bok, en bok som jag aldrig ville sluta läsa. Jag såg mig själv i henne, all hennes energi, hennes styrka och FRAMFÖRALLT hennes VILJA.

Hon har under HELA 12 år krigat för att komma dit där hon är idag. Hon toppar blogg-listorna och tillhör Sveriges mest inspirerande bloggerskor. Hon är uppe bland eliten och där förtjänar hon verkligen att vara.

Idag kan jag STOLT kalla henne för min vän, en genuin vän som stöttar, lyssnar och sist men inte minst FÖRSTÅR mig.

Det är väldigt sällan man lyckas hitta en person som är som en spegelbild utav sig själv, men jag har lyckats. Jag har hittat min själsfrände.

Angelica är väldigt givmild, på gränsen till dumsnäll. Hon, liksom jag, ger och ger utan en tanke på att kräva något tillbaka. Detta är en väldigt fin egenskap MEN man måste vara försiktig. Många människor väljer nämligen att utnyttja dessa situationer.

Angelica har valt att dedikera inte bara ett, utan TRE hela blogginlägg om MIG (vem är jag ens?) på sin egen sida, en sida som genererar hundratusentals läsare varje månad. Detta, för att hon tror på mig, mer än jag någonsin har trott på mig själv. Aldrig trodde jag, att JAG, Josefine Boysen, skulle bli omtalad utav ELITEN.

Angie, du är inte bara min vän, du är min styrka, min inspirationskälla och min hjälte. Tack för att du stöttar mig! Du är guld-värd! Jag älskar dig!
Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229