On my way!

Hello my darlings, it’s a new day, new opportunities. Idag vaknade way to late as usual, seriously, hade jag sovit 10 minuter extra så hade jag missat mitt tåg (ANSVAR JOSEFINE, ANSVAR).

Jag hade planerat att hinna med och fixa till mig innan den långa tågresan men så blev inte fallet. Solglasögon, trashiga jeans och CK boots, kan det bli bättre? I’m ready for Stockholm.

Innan jag lägger mig för att vila så tänkte jag snabbt uppdatera er om en foundation som jag lyckades få med mig hem igår (trust me, mitt kreditkort handlar HELT utan min vetskap!).

Jag som har en blandad hy, brukar aldrig använda mig utav Isadoras foundations, trots att många utav mina vänner har rekommenderat mig deras produkter.

Jag hade väldigt höga förhoppningar om denna foundation då den skulle vara heltäckande och ge huden en sidenlen finish. Helt perfekt för min annars så oljiga hy, tänkte jag. Nu kom besvikelsen.
Den täckte knappt något och färgen som så fint skulle anpassa sig efter ens naturliga hudfärg blev en enda kaka. Jag såg bokstavligt talat GALEN ut!

Vilken är er favoritfoundation? Update me!

Gillar

Kommentarer

Johanna
Johanna,
Hello there. Tänkte snabbt bara skriva om lite fondaisom tips som täcker bra och håller den heter så mkt som Isadoras (svart tub) cover up (foundation och concealer i ett) Samt Niveas ideal finish. Kan säga att jag är kräsen när det kommer till fondations men dessa släpper jag inte. Så testa om om du inte redan gjort det. 😀 kram kram ❤
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229