Oseriösa kärleks-förbindelser

Late night talk, again. Gud vad jag har missat mycket. Jag har verkligen levt i en bubbla det senaste året och jag känner mig som pånyttfödd.

Jag ångrar absolut ingenting, jag ångrar inte att jag valde att ta ett steg tillbaka och bara njuta utav min före detta partners sällskap. Däremot så har jag nu på senaste tiden insett att jag har varit så pass frånvarande från livet självt att jag har missat allt det vackra som har hänt runtomkring mig. It’s time to catch up!

De flesta i min omgivning sitter i stadiga förhållanden
och siktar mot framtiden. De har sin alldeles egna familj och somnar gott i famnen på sina älskade. Kvar är jag, med många misslyckade förhållanden i bagaget som man önskar att man kunde radera från sitt minne. Tänk vad enkelt livet hade varit om man kunde radera vilket minne som helst! Nu siktar vi framåt, tar varje dag som den kommer. Vem vet, kanske står kärleken bakom hörnet?

Goodnight!

Gillar

Kommentarer

EricaMaria
EricaMaria,
Men du har många som älskar dig, snart kommer han med stora H:et.. han som kommer älska dig för den du är precis som jag och många andra gör, glöm aldrig att du är speciell och kommer alltid vara för mig min underbara syster😍❤
nouw.com/ericamaria
Josefineofficial
Josefineofficial,
Åh fina Erica, dina ord värmer mig! jag hoppas också på en ljus framtid där vi alla kan samlas med våra respektive! Du är min skatt albi ❤️
nouw.com/josefineofficial
Alva
,
Tbh jag somnar inte hos min partner pga långtistans, men förstår dina tankar
Josefineofficial
Josefineofficial,
Jo jag vet babe, men när ni väl träffas så 😉 ❤️
nouw.com/josefineofficial
Alva
IP: 82.99.3.229