Oväntad händelse

Hej alla vackra och unika människor där ute i den vilda världen. Min blogg har inte sett solljuset på många många dagar till och med veckor men allt har sin förklaring.

Under den senaste månaden har jag mått enormt dåligt men jag har ändå försökt att få min vardag att gå runt men idag hände något som jag aldrig hade kunnat förutspå. Jag kan ännu inte gå in på detaljer då jag ej vill blotta mitt privatliv för mycket men jag kan säga så mycket som att denna dagen kommer jag sent att glömma. Vi får se vart denna vägen leder men allt känns plötsligt så mycket lättare att bära. Jag har skrattat så mycket att jag har tappat andan, lett så mycket att mina mungipor har fått träningsvärk, mitt hjärta har fyllts med kärlek. Livet kan ibland ge en oväntade händelser och idag vart en utav dem. Nu vill jag verkligen vakna för att se vart dagen ska ta mig, sakta men säkert. Nu vill jag öppna min telefon och det utan att känna en klump i magen. Denna känsla är underbar!
TTYL!

Gillar

Kommentarer

Miahacklin
Miahacklin,
Har saknat dig här på bloggen. Underbart att läsa att det hänt nåt fint o kul i ditt liv, jag hoppas att den vägen fortsätter för dig♥♥♥
nouw.com/miahacklin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229