PARTNER IN CRIME

HEY! Jag är en kvinna som håller mitt ord i alla lägen och som jag har lovat er, så kommer jag idag att presentera en utav mina medadmins i Girlsquad. Vem ska vi prata om idag? JO, min partner in crime, min närmsta vän (not always, cuz she’s a total bitch while on her period, TAKE COVER!) samt min underbara kollega, AMANDA ÅHS!

Jag uppmärksammade Amanda redan långt innan jag ens hade skapat gruppen, eller ens tänkt tanken på att skapa en. Förr var jag en väldigt flitig liveare i andra populära tjejgrupper och det var där hon föll offer för min otroliga charm.

Hon följde flitigt alla mina live-sändningar och vi klickade meddetsamma. Hon hade exakt samma humor som mig, lika hårdhudad och självklart, viktigaste utav allt, hon vart lika bitchig som jag. Jag föll hårt och jag började älska henne sedan dag ett (not creepy at all).

Tiden gick och Girlsquad öppnade sina dörrar i februari detta året. Amanda följde troget efter sin tjänare och följde vartenda steg jag tog.

Tiden kom när Amanda kontaktade mig och sa att hon mer än gärna kunde hjälpa mig med loggan till min nystartade grupp och det var där och då jag insåg att hon skulle bli min medbrottsling (partner in crime). Sagt och gjort, Amanda intog moderator rollen som den drottning hon är och satte kronan på sitt huvud.

Det tog inte mer än 1 vecka innan jag insåg att jag behövde henne ÄNNU närmre (absolut inte på ett snuskigt sätt, or was it?). Jag hade blivit beroende av henne och hennes otroliga charm (when the person who gets stalked, becomes the stalker). Den dagen blev hon befordrad till ADMINISTRATÖR.

Det vart först när Amanda hade intagit sin tron som administratör, som det heliga GIF-kriget påbörjades. INGEN förstår vår humor och våra GIFS (graphics interchange format).
Vi kan bokstavligt talat ha en HEL konversation endast genom gifs, no words needed.

Vi alla i Girlsquad-teamet har blivit tilldelade olika smeknamn och det enda självklara smeknamnet för denna underbara kvinna/admin vart BADmin. Hon må vara sockersöt på utsidan, men på insidan lever en helt annan karaktär, djävulens avkomma.

Skämt och sido, Amanda är en väldigt jordnära person som har nära till skratt. Behöver man en extra axel att luta sig emot, då har man kommit till helt rätt person. Amanda har sedan dag 1, stöttat mig i alla mina med och motgångar, oavsett tid på dygnet. Det har blivit många sena nätter och tidiga morgnar, trots att Amanda går och lägger sig PRICK klockan 22.00 (what’s WRONG with you?)

Under livets gång, kommer man att träffa många olika sorts människor. Människor som kommer komma att svika dig, människor som kommer att lämna dig och människor som kommer att stå vid din sida till slutet. Vissa personer kommer få dig att ändra hela ditt tankesätt, dina värderingar och få dig att vilja bli det bästa utav dig själv. För mig är Amanda den personen.

”Not sisters by blood, but sisters by heart”

Gillar

Kommentarer

Michaela
Michaela,
Bästa Josefine!
Så bra skrivet!!
Ni är två riktigt sköna coola brudar!!
Och som sagt man behöver inte ha blodsband, man kan va systrar ändå!
lejonberg.blogg.se
Josefineofficial
Josefineofficial,
Fina Michaela! Så sant, man är inte bara familj via blod! Tusen tack för dina fina ord ❤️
nouw.com/josefineofficial
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229