Politiker, VAKNA!

Zup! Jag vet att jag skulle ta ledigt ifrån bloggen idag men mina planer blev framflyttade så jag är ledig i cirka 1 timme till och då passar jag på att smyga in här och underhålla mig själv med bloggen.

Måste ta tillfället i akt och tacka er alla för den underbara feedbacken jag fick utav er för mitt föregående inlägg, ni är verkligen fantastiska och det är tack vare er som jag orkar att fortsätta.

Som jag skrev någon gång i förra veckan så är nätmobbning ett stort problem som borde belysas mer än vad det gör idag. Lagarna måste skärpas och så även straffen. Alla handlingar måste ha konsekvenser.

Hade denna mobbning utspelat sig i det ”verkliga livet” så hade påföljderna varit mycket mer konsekventa men då det händer över internet så läggs det inte någon fokusera på varken brottet eller offret. Vi är nu ett gäng handplockade kvinnor som försöker dra i alla de trådar och kontakter vi har för att kunna nå ut till våra politiker, allt för att det ska kunna ske en förändring.

Förra veckan vart det jag som stod i rampljuset, nu är det någon annan och nästa gång är det du! Tillsammans måste vi kämpa mot ett bättre klimat på sociala medier, nu kör vi!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229