Protein.se och mina nya löften!

Godkväll! Nu är det äntligen ett nytt år med nya möjligheter och nya tag. Det nya året inleddes givetvis med en positiv inställning trots att jag på självaste nyårsafton insjuknade i något som liknade influensan. Tusen tack 2019 för ditt varma välkomnande. Som min goda vän Angelica skrev till mig, självfallet med glimten i ögat, så vart det antagligen den ”sista rensningen inför det nya året” som behövdes. POSITIVT TÄNKANDE min vänner, det kan göra en sådan enorm skillnad!

Året har hitintills varit fartfyllt med många otroligt spännande samarbeten. Som jag skrev i slutet utav december så inledde vi i GS ett samarbete med Protein.se och gud vilka underbara produkter de har. Jag har alltid lovat er läsare mina genuina recensioner och därför så har jag valt att avvakta med att ge er mina åsikter tills dess att jag har haft möjligheten att prova på produkterna.

Jag valde att klicka hem bland annat en rad olika vitaminer såsom magnesium, vitamin b12, vitamin D, omega 3,6,9 samt kapslar fullproppade med ingefära och gurkmeja. Utöver vitaminerna så klickade jag även hem zero snack bars för att kunna stilla mitt sockersug när det är som värst samt måltidsbars för de stressiga dagarna när tiden inte räcker till! Detta året kommer att bli så mycket bättre än det föregångna året and that’s a promise! Nu är det verkligen dags att ta tag i min fysiska och psykiska hälsa och börja lyssna på vad min kropp verkligen behöver! Tack vare detta underbara samarbete så har jag idag möjligheten att ge er en rabattkod på hela 30% med rabattkoden: SQUAD! Lyssna på vad din din kropp försöker att förmedla till dig. Glöm inte att din kropp kommer endast i ett exemplar.

• Vitamin D3 anses vara en av de mest användbara tillskotten för att förbättra allmänhälsan samt immunförsvaret.

• Magnesium kan hjälpa till att motverka trötthet och är en viktig vitamin för att kroppen ska kunna fungera optimalt. Magnesium är involverad i produktionen av neurotransmittorn serotonin som är viktig för välmående och psykisk hälsa.

• Vitamin B12 är en livsviktig vitamin som har viktiga funktioner i varenda cell i kroppen, nämligen att producera nytt DNA. Vitaminet spelar även en viktig roll i fett- och aminosyrametabolismen, samt för ett väl fungerande nervsystem. Eftersom kroppen själv inte producerar vitaminet måste vi få i oss det via kosten eller kosttillskott.

• Omega-3 och -6 är de två viktigaste fleromättade fetterna som kroppen inte själv kan tillverka, som behövs för att kroppen ska kunna bygga och reparera celler. De stimulerar tillväxt av hud och hår, upprätthåller skelettet, reglerar ämnesomsättningen och reproduktionssystemet. De påverkar njurarnas funktion, reglering av blodtryck och immunförsvar.

Ttyl!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229