Rabattkod, skvaller och fika!

WHAT’S UP LADIES AND GENTLEMENS? I’m back, as usually! Idag vaknade jag vid lunchtid och Gud vad utvilad jag kände mig. Äntligen efter 40 timmars hårt arbetande lyckades jag somna och kroppen kunde äntligen återhämta sig.

Idag blev det självklart en fika tillsammans med min underbara vän Helena. Behöver jag ens berätta att vi fikade på EH? Nej jag tror att det är ganska uppenbart, då jag är deras största kund (jag väntar fortfarande ivrigt på en årsförbrukning utav deras chai-latte, so what’s up with that Espresso House?)

Jag fullkomligt ÄLSKAR att sitta och skvallra med ett härligt sällskap, då trivs jag till max. Kvällen idag bjöd på en live där jag pratade öppet om mitt förflutna och om vad jag har gått igenom. Det känns skönt att kunna inspirera andra till att ta rätt beslut, beslut som kommer att gynna dem.

Jag vet att jag borde ha uppdaterat er om mitt nya pågående samarbete och jag skäms oerhört över att jag inte har hunnit med det då tiden inte har räckt till (fika är faktiskt en arbetsuppgift som inte går att omboka!). Ni får helt enkelt nöja er med en nytagen bild på mig istället. Förresten, ni har väl inte missat att ni får 20% rabatt på ett helt köp inne på iDeal Of Sweden med Girlsquads egna rabattkod? Uppge koden: Girlsquad vid utcheckningen så erhåller ni er rabatt!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
Jag har alltid vetat om din historia, men jag har inte hört detaljerna förut 😭😭❤❤ Gjorde så ont i mitt hjärta 💔 STARK DU ÄR SOM TOG DIG UR OCH VÅGA PRATA OM DET! ❤❤ DU ÄR BÄST, EN FÖREBILD TILL MIG OCH SÅ MÅNGA ANDRA! ❤ LOVE YOU FINASTE!
nouw.com/jessie84
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229