Resan till Amsterdam

Godkväll. Många har undrat över hur min resa i Amsterdam var men på grund utav omständigheterna så har jag inte hunnit att uppdatera er.

Resan vart fantastisk. Allt var helt underbart, helt perfekt, förutom flygresorna givetvis. Dem var rent åt helvete och resan dit vart värst. Vi kliver på planet och redan i Köpenhamn vart det oväder. Min flygrädsla är som jag nämnt tidigare, total (DEN ÄR KATASTROF!) och jag kunde inte förmå mig själv att kliva in i planet.

Benen skakade och ångesten ökade i takt med att tiden närmade sig avgång.

Det krävdes mycket pushning och tålamod ifrån min resepartner för att jag tillslut skulle komma ombord på planet. Jag beslutade mig för att tala om för flygvärdinnorna om min flygrädsla och de vart FANTASTISKA. Under hela resan (JA! Jag grät värre än ett barn!) tog de hand om mig och pratade med mig lungt och förstående. Jag vart givetvis inte den första flygrädda, inte heller den sista.

När vi vart påväg att landa så blev turbulensen enorm. Flyget kastades åt höger och vänster och jag hörde mig själv be till gud. Jag vart livrädd. Jag vart helt övertygad om att detta vart slutet på vår resa. Några rader längre fram hör jag hur en man skrattar hysteriskt och tycker att turbulensen vart underhållande. Jag är glad att jag inte hann ikapp honom när vi väl hade landat, för gudarna ska veta vad jag hade gjort med honom.

När vi hade landat och väl vart nere på marken så beslutade jag mig för att INTE flyga hem. Jag skulle avboka biljetten, kasta det så långt bort ifrån mig som jag bara kunde och hitta ett annat resesätt på hemvägen. Jag googlade på allt ifrån buss, till tåg och även båtalternativ. Jag skulle minsann aldrig sätta min fot på ett flygplan, ever again.

To be continued.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229