Respektera mitt privatliv

Till er som kontaktar mitt ex, var vänliga och skaffa er lite självrespekt och låt killen vara. Det är slut mellan oss och det finns ingen som helst anledning för er att kontakta honom oavsett vad. Respektera mitt samt hans privatliv och lägg aldrig mitt namn i er mun, någonsin, igen. Att ringa någon klockan 03 på natten för att leka en skyddade ängel till mig hjälper inte mig. Tack gode gud att allt är sparat och upphör inte detta så kommer jag att välja att gå ut med vem du/ni är. Detta är enormt tröttsamt och jag har insett vilken dagisnivå detta är. Detta är enormt skrattretande.

Idag har jag även tagit beslutet att kliva av samtliga grupper på Facebook förutom Girlsquad, givetvis (även 3 andra grupper som förgyller mina dagar). Jag har på senaste tiden insett att dessa grupper skapar endast ännu mer oro och ängslan och jag vill att kärlek och trygghet ska vara mitt prio 1. Jag ber er ödmjukast att inte bjuda in mig i fler grupper.

En gammal vän bollade ett par viktiga tankar med mig igår och jag tackar dig för din ärlighet. Du har kommit långt och längre kommer du att gå. Vi har mycket gemensamt och jag vägrar att följa strömmen, jag kör mitt eget race.

Jag kommer inte ge mig, denna striden har jag tagit förr så det är inget nytt för mig. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Angelica / Jellica
Angelica / Jellica ,
Du gör helt rätt hjärtat. Nu kanske du förstår varför jag klev av så mycket. Jag kan med handen på hjärtat säga såhär i efterhand att det är de BÄSTA jag gjort för mitt mående. Jag mår så fruktansvärt bra idag och kan fokusera på sånt jag älskar.

Jag vet att grupperna varit din grej, men det här med FB grupper har verkligen blivit en negativ ormgrop för så många människor. Finns så mycket att skapa framgång och lycka med, våga testa dina vingar och släpp inte in människor mer nu. Stäng dina dörrar och ha dom du litar på enbart.

Du förtjänar att må bra, LEV LIVET NU ISTÄLLET ❤❤

Alltid kärlek för dig det vet du
jellicas.se
Jessie84
Jessie84,
Dom som håller på fortfarande att skapa drama, det är dom som kommer förlora i slutändan. Som du skrev i ditt förra inlägg, så drama dör. Och vad har dom kvar sen? Inget! Positiva saker och kärlek vinner över allt annat! Du förtjänar bara det bästa i detta livet! ♡
nouw.com/jessie84
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229