Rött läppstift och nya solglasögon

Godkväll alla amazing people! Idag vaknade jag strax efter lunchtid och idag har jag mer energi än vanligt (you don’t say?). Idag känner jag att jag verkligen förändra världen, man måste seriöst älska oss med borderline. Våra dalar och våra toppar som ständigt pendlar. Ena dagen är energin på sparläge medan andra dagen så skulle man kunna springa jorden runt. You never know. Life is a big questionmark!

Idag vaknade jag utav att telefonen ringde lite för högt. Det är allt samma person som väcker mig och jag har INGEN aning om vem det är. Person heter snooze och ringer jämt och ständigt och väcker mig från min skönhetssömn, that’s just rude.

Well, since I’m already up, I will make sure to keep you all updated.

Efter min långa skönhetssömn så valde jag att gå på en alldeles för kort shoppingtur, like always. Jag tog självklart på mig mitt nya röda läppstift and I was ready to go!

Jag hann inte köpa så mycket men ett par nya solbrillor och lite nya accessoarer lyckades jag att få mig med hem. Mitt bästa köp idag vart absolut mina nya brillor. Många tycker att det är ett onödigt köp då hösten och vintern står vi dörren, but I’m here to tell you, min skönhet bländar mig och alla runtomkring mig, så att solglasögon är ett måste året runt. BOOM!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Dajsiiiy
Dajsiiiy,
min älskling❤️
nouw.com/dajsiiiy
Miahacklin
Miahacklin,
Wow va fin o vacker du va i läppstiftet🔥
nouw.com/miahacklin
Josefineofficial
Josefineofficial,
Åh tusen tack! Kändes helt utanför min comfort zone men har fått så fina svar av alla! Tusen tack fina Mia!😍
nouw.com/josefineofficial
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229