Ryktet som spårat ut

ZUP EVERYBODY! I’m right back at your service. Natten har nu omfamnat oss allihopa och jag känner hur min energi sakta men säkert håller på att dö ut.

Många utav er som följer mig via alla mina sociala medier har undrat vad det är för drama och konflikter som sker bland alla tjej-grupper på Facebook och mitt svar kommer tyvärr att göra er besvikna. NOTHING is happening and that’s about it! That’s all! Nothing more, nothing less!

Jag har under hela mitt liv försökt att vara så open minded som möjligt med det mesta men tillslut, någonstans, så sätter det stopp. Jag vill inte och jag kommer aldrig någonsin att rida på någon annans rygg, jag klarar mig bäst ensam. Jag vill inte få publicitet på grund utav någon annan än mig själv. Jag har nu därför beslutat mig för att aldrig mer be om hjälp, för det kommer att bita mig i röven i slutändan (sorry not sorry för mitt verbala uttryck).

Jag har tröttnat på att folk ska kunna baktala mig och sedan inte kunna stå för det. Jag personligen kommer denna gången att välja att inte gå vidare med detta som har hänt då jag anser mig ha mitt på det torra. Jag har aldrig baktalat någon utan jag har alltid sagt min ärliga åsikt och that’s it! Min åsikt isn’t about to change. Min magkänsla brukar aldrig vara fel och även denna gången vart det inget undantag.

Ryktena som cirkulerar just nu om att jag, Josefine Boysen, skulle ha köpt ut och försett minderåriga med alkohol är inget annat än just ett rykte. Jag har ALDRIG under mina 28 år varken köpt ut eller bjudit någon minderårig på alkohol and that’s not about to change. Det mest tragiska i detta är att folk känner behovet av att sprida dessa rykte för att kunna slå ned på någon annans framgång.

Har sedan ryktets start förväntat mig en uppriktig ursäkt men det är väl alldeles för mycket begärt. När man kliver på lik för att lyckas, då borde man seriöst stanna upp och tänka om och tänka rätt. Dessa grova förtal är ingenting som man skrattar bort men denna gång väljer jag att se mellan fingrarna och låta personen i fråga gräva sin egna sociala grav.

TTYL!


Gillar

Kommentarer

EricaMaria
EricaMaria,
❤ eftersom jag var med dig så kan jag säga, det stämmer inte
nouw.com/ericamaria
Elin
Elin,
Grovt förtal🙈 Då ska man vell anklaga någon för mord eller liknande? 😝 no offense asså, jag tyckte bara det var kul //en som också överdriver som fan när hon är irriterad 😁
Josefineofficial
Josefineofficial,
Vid bedömandet av om brottet är grovt ska särskilt beaktas om uppgiften genom sitt innehåll eller den spridning den fått eller på annat sätt var ägnad att medföra allvarlig skada. Då det går under lagning som kan leda till fängelse så blir det grovt! Förstår dig dock 😂
nouw.com/josefineofficial
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229