Sabotage är mediavärldens sorgligaste hämnd

ZUP everybody. Tänkte göra ett konkret statement to all of you. En utav våra moderatorer hos oss på Girlsquad, har för 2 dagar sedan valt att avgå. Tråkigt, men sådant händer. Ibland räcker varken tiden till eller engagemanget helt enkelt.

För att kunna vara administratör eller moderator för en så pass stor och snabbväxande Facebook-grupp som vi driver, krävs det ett enormt tålamod och ett generöst arbete.

Som jag har skrivit i föregående inlägg så är där mycket bakom kulisserna, allt är inte bara glitter och glamour. Att leda en grupp med över 50.000 medlemmar är lättare sagt än gjort. Det krävs ett enormt engagemang och man MÅSTE kunna klara av att samarbeta med sina kollegor.

Hade vi drivit en grupp för skojs skull, hade saker självklart sett annorlunda ut, men vårt koncept är att nå så många tjejer/kvinnor/icke-binära som möjligt och skapa en trygg zon där ALLA kan vara en del utav gemenskapen.

Då vi samarbetar med stora företag så måste vi självklart se till att allt följs enligt reglerna och att gruppen är så aktiv som möjligt. Detta för att företagen som står bakom oss, förväntar sig storslagna resultat.

Tyvärr så räckte det inte med att endast lämna sin moderator-plats till någon annan lyckligt lottad person, utan hon har även som mål att förstöra för ALLA 50.000 tjejer/kvinnor/icke-binära genom att i sina blogginlägg prata illa om oss som driver gruppen, i hopp om att vi eventuellt ska backa och stänga ned vår grupp. I’m here to tell you, sorry, we won’t!

Samtliga administratörer/moderatorer står bakom detta inlägg.

Goodnight folks!


Gillar

Kommentarer

EricaMaria
EricaMaria,
Booooooooooom 🔥🔥🔥
nouw.com/ericamaria
IP: 82.99.3.229