Samarbete med toppinfluensern Angelica Lakna och Mymuse.se!

Dagarna bara springer förbi och ibland kan det vara skönt när man egentligen inte vill känna någonting överhuvudtaget. Under de senaste dagarna så har allt varit som om att jag har varit i en enda stor bubbla, jag har dragit mig undan något så enormt men in the end of the day, ingen vill vara ensam.

För er som har följt mig länge så känner ni till att min partner in crime är Angelica Lakna, även känd under namnet Jellicas. Hon är min vapendragare. Vi har haft våra upp och nedgångar men i slutändan så är vi alldeles för lika för att hata varandra och det är jag väldigt tacksam för. Vi har på senaste tiden valt att slå våra kloka entreprenörs-skallar samman och jobbar numera hand i hand via våra sociala medier. Vi är inte längre bara bästa vänner utan även samarbetspartners. Det finns ingenting som vi inte kommer att kunna klara av tillsammans. Inga mål är för stora, vi siktar högre än högst! Tillsammans är vi det starkaste teamet.

Under den sista tiden så var vi lyckats med att åstadkomma enormt stora samarbeten och med detta så får vartenda en utav våra följare 100 procent tillbaka i form utav tävlingar och generösa rabattkoder.

Vårt senaste samarbete är tillsammans med Mymuse.se, en webshop med exklusiva underkläder för varje tillfälle. För detta projekt är det givet att Angelica ska vara ansiktet utåt och stå modell medan jag roddar bakom kulisserna. För er som gärna hade sett mig lättklädd, keep dreaming! Tillsammans med Themuse.se så har vi även fått en otroligt bra rabattkod på hela 20% som löper ÅRET UT samt att vi har fått den unika möjligheten att tävla ut ett presentkort värde HELA 1500 kronor! Hur amazing är inte det? Uppdateringar om detta kommer att komma i kommande inlägg, keep yourselfs updated!

Bilderna är givetvis på vackraste Angelica Lakna iklädd Mymuse exklusiva underkläder! SHE IS HOT!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229