SEKTEN VÄXER!

Godkväll till alla er därute som är vakna och godmorgon till er som läser detta först till morgonkaffet. Jag måste få dela med mig utav en milstolpe som vi har lyckats nå. Vi i Girlsquad har äntligen lyckats att nå hela 60.300 medlemmar! Vi nådde 60.000 imorse och har under dagen fått in ytterligare 300 medlemmar och jag är i chock, på ett bra sätt givetvis! På 7 månader har vi alltså lyckats att ta oss till toppen men vi slutar inte här!

Att driva en stor grupp med över 60.000 unika personligheter är inte alltid så lätt som det ser ut men med vilja och inställning så går allt. I dagsläget blir jag kontaktad utav cirka 50 medlemmar per dag och utöver det är det mina vänner och min familj, easy right? Not really, but I fucking love it!

Vi är numera en hemlig grupp vilket gör att vi är beroende utav rekommendationer och inbjudningar då ingen utifrån kan söka sig in till oss. Detta gör att det är mycket svårare för oss att växa men det passar oss mycket bättre, vi älskar att kämpa. Att så många kvinnor/tjejer/ickebinära väljer att rekommendera oss värmer mig gott i hjärtat! Vi gör så gott vi kan för att hålla allt i schack för alla medlemmars trygghet och trivsel. Vår sekt växer och växer och nu är vi närmre 100k än någonsin! Jag är så tacksam för det teamet som jag har valt att ha vid min sida, de är verkligen allt jag behöver och lite till.

Vad händer egentligen i en av Sveriges största tjejgrupper? Vi pratar om allt och då menar jag bokstavligt talat ALLT och senast idag var den hetaste tråden en SOFFA! Oja, bråken kan starta över precis vad som helst. För 3 veckor sedan vart det en fjärrkontroll som det bråkades över så nu vart det dags för soffan att även den få sig en känga utav medlemmarna i Girlsquad.

Det viktigaste att lägga fram är dock kärleken vi har till varandra. Vi stöttar varandra dygnet runt och där är aldrig någon som behöver känna sig ensam. I GS har tjejer fått skjuts hem utav andra tjejer mitt i natten, fått pengar till att betala mat, hyra och förnödenheter, tjejer har hittat sina släktingar som de inte ens visste att de hade och tjejer har fått all den kärlek, omtanke och respekt som var och en utav dem förtjänar! Där är så mycket som jag skulle vilja nämna men för att avrunda så vill jag endast säga att I AM SO FUCKING PROUD OF WHAT WE WERE AND WHAT WE BECAME, I LOVE EACH AND EVERYONE OF YOU!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
😍😍😍😍😍
nouw.com/jessie84
Miahacklin
Miahacklin,
Grattis🧡 jag märkte för nån vecka sen att jag blivit borttagen från GS, utan förvarning eller nåt, hade inte ens gjort nåt inlägg el.dyl. som skulle va emot reglerna. Tycker det e märkligt att man så bara blir bortplockad..☹️
nouw.com/miahacklin
Josefineofficial
Josefineofficial,
Tusen tack! 💚 Du får gärna kontakta oss via PM så vi kan reda ut om det skett något missförstånd! 💛
nouw.com/josefineofficial
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229