Siktar mot toppen

Då var det ÅTERIGEN, dags för ett nytt kapitel. Har som ni säkert har märkt, tagit mig ur min manodepressiva period och nu är det dags att ta tillbaka den veckan jag har förlorat. Var börjar vi?

Under veckans gång (förra veckan givetvis) har jag blivit kontaktad utav många super-schyssta företag. De vill, tillsammans med mig sikta mot toppen och stå bakom mig tills jag har fått fullfölja min dröm. Hur amazing är inte det? Äntligen är det någon som tar mig på allvar och inser att jag inte kommer ge mig fören jag har nått toppen.

För mig är detta självklart ett ENORMT kliv i rätt riktning och detta i sin tur leder till att JAG kommer att kunna erbjuda er FANTASTISKA rabattkoder på riktigt awesome produkter!

Har dessutom ÄNTLIGEN installerat min alldeles egna ”blogg-hörna” här hemma. Feels like home. Efter lång väntetid, anlände äntligen min efterlängtade dator idag (on a sunday, what’s up with that?), and I’m impressed. Seriöst, jag trodde ALDRIG att jag var så pass oteknisk som jag är. Skämdes över min okunskap med alla dessa ”nymodernigheterna” (tacka gudarna för att min mamma kunde hjälpa mig).

Med detta sagt, så förstår ni nog att jag verkligen menar allvar denna gången! Jag kommer aldrig låta någonting stå i min väg.

Talk to you later.Gillar

Kommentarer

sunandfun
sunandfun,
YOU GO GIRL!
nouw.com/sunandfun
Lejonberg
Lejonberg,
Heja heja Josse! Du är bäst! Du fixar detta!!
nouw.com/lejonberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229