Sleepless in Malmö

HEY. Kan inte låta bli att blogga inatt, då mina tankar fullkomligt flyger iväg. Jag HATAR att alla mina tankar ska göra sig påminda efter klockan 00.00, då allt är tyst och normala människor sover. Det enda jag hör förutom mina andetag är miljontals funderingar.
Jag har så mycket som jag vill skriva så nu får mina tankar bli till skrift. Först då kommer jag kunna känna ett lugn och andas ut.

Utåt sett så ser jag ut att vara extremt stark och lycklig, vilket jag förvisso är, mestadels av tiden, men även jag har mina svarta hål, mina monster, som jag måste battlas med.

Stundtals är det oerhört svårt och plågsamt, men man måste fokusera på målet och målet är att komma upp igen och försöka igen och igen och IGEN. Man ska ALDRIG ge upp kampen, för har du viljan, så har du styrkan. Styrkan är det som kommer att ta dig framåt.

För att kunna ta sig framåt och kunna känna någon typ utav lycka, så måste man lära sig att acceptera hur livet är och att livet är SVÅRT. Livet är inte lätt, oavsett vem man än är. Många strävar exempelvis efter att bli ekonomiskt oberoende, men jag kan garantera dig att du kan ha hur mycket pengar som helst men ändå vara fattig.

Livet är en utmaning och vi människor har fått i uppdrag att anta den. Greppa livet vid hornen, ge dig inte. Var stark och fokusera på ditt personliga mål. Den enda som kan få dig att gå framåt och komma vidare, är du själv.

Kärlek och respekt!

Gillar

Kommentarer

Stalker
Stalker,
💞
Noeliasme
Noeliasme,
IP: 82.99.3.229