Sleepless in Malmö

HEY! Tankarna kommer alltid smygande på natten. Varför? Är det för att ensamheten gör sig påmind? Är det för att allt är så tyst och stilla? Här sitter man alldeles ensam med alla funderingar och tankar och välkomnar natten.

I just miss you, that’s all.

NEJ! Nu får vi rycka upp oss, alla negativa tankar, måste raderas. Jag måste fortsätta fokusera på mig själv och mina mål och INTE blicka bakåt. Nu är det dags att vända blad, dags att starta ett helt nytt kapitel, ett kapitel där lycka och framgång är prioritering nummer ETT!

Idag har det varit en hektisk dag, med fika (sjukt energikrävande) och möte med admin/mod teamet på Girlsquad. Mötet idag var väldigt givande, med mycket framtidsplaner samt många nya samarbetspartners. Don’t miss it out! HELT seriöst, jag anser VERKLIGEN att vi är den mest seriösa tjej/ickebinära gruppen i Sverige. Vårt admin/mod gäng passar som handen i handsken eller som tutten i bh-n som vår fina moderator Elin Amour hade sagt. Vi alla har extremt torr humor och vi alla kommer så fruktansvärt bra överrens (sålänge de lyssnar på mig). Jag kommer självklart att presentera dem alla i uppkommande blogginlägg.

Imorgon är det dags. Jag ska bli hel igen. Mina naglar ska bli ompysslade. JAG ska bli ompysslad. Problemet vi alla tjejer möter när vi ska bygga våra naglarna är VILKEN färg man ska välja. Jag har nu efter att ha scrollat igenom hela Amoursfilars instagram-feed plockat fram 4 olika färger och modeller. Jag har nu EXTREM BESLUTSÅNGEST!
Oavsett vad så lär mina naglar bli fabulous.

More updates under morgondagen, kärlek och repekt!

Gillar

Kommentarer

Michaela
Michaela,
Fina fina du!
Jag kan inte heller sova!!
Ta naglarna längst ner till höger;) mörkare rosa och ljusrosa med bling
lejonberg.blogg.se
EricaMaria
EricaMaria,
Jag älskar ju rosa babe så hade tagit dom till höger😍
nouw.com/ericamaria
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229