Sleepless in Malmö och stressen är avklarad!

Godnatt ifrån supertrötta Malmö. Nu har jag bokstavligt talat varit vaken i hela 40 timmar utan någon som helst sömn and I know it’s crazy! Denna sensommar-kväll bjöd på en snabb utgång med en person som än så länge vill förbli secret, so don’t even try. Time will tell you everything!

Ibland älskar jag verkligen Malmös lugna atmosfär, det är ett slags eko på gatorna som man inte kan känna av varken i Stockholm eller Göteborg. Vissa dagar vill man helt enkelt keep everything simple and then here’s the place to be.

Nu under kvällens allt för lata timmar har jag äntligen tagit tummen ur röven och lyckats att besvara vartenda inkommet mail och jag kan äntligen pusta ut. Stressen över alla dessa samarbete har fått mig att tappa balansen totalt but finally I’m back on track!

För er som undrar varför jag har valt att vara väldigt diskret med att marknadsföra min blogg så vill jag härmed ge er en ärlig förklaring: I’m in the process of ”proving a point” och därav så har det helt enkelt ekat lite tomt! Jag är så tacksam för vartenda en utav er som följer min magiska resa, jag tackar er för att ni läser min blogg till morgonkaffet, lunchen och middagen. Ni är fucking amazing!

Imorgon kommer jag att uppdatera er om mitt senaste samarbete som jag verkligen är så stolt över att få presentera, so don’t forget to visit me tomorrow! Love you guys!

TTYL!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229