Sluta kriga, sluta vara kändiskåt!

När ska det sociala kriget få sitt slut så att alla kan samarbeta och kämpa tillsammans? När ska det sociala kriget sluta vara något som alla strävar efter? När ska folk inse att Kissie och Blondinbella-trenden inte är så eftertraktat längre?

Jag tror inte att en enda utav er som har härjat på de sociala medierna har undgått alla de underliggande krigen som pågår, de krigen som alla i slutändan tröttnar på och avfärdar som smuts under skorna.

Alla inom sociala medier, bloggerskor, YouTubers, influencers, ja alla vill vi synas, alla vill vi bli hörda alla vill vi ta oss någonstans och istället för att vi alla fokuserar på oss själv och våra egna koncept så väljer de flesta att ta sig uppåt med hjälp utav framkallade internet-krig. Det gör ont i mig att se att de flesta gör på detta sätt, det gör så ont att se att personer som verkligen har en genuin talang och ett framgångsrikt koncept väljer att fokusera på skit. Det är så sorgligt, det är så fel.

Vill man bli något oavsett om det är att man vill bli ansiktet utåt för framgångsrika företag eller om man vill man bli en förebild för andra, då SKA man fokusera på sitt EGNA koncept och inte kliva på lik för att klättra på listorna. Kan folk ärligt talat släppa denna fruktansvärda hysterin kring dessa såkallade topplistor? Vi alla vet att one day you’re in and the next day, you’re out. Är det verkligen värt att nedvärdera sig själv och andra för att få synas och glänsa lite extra under ett par dagar? Svar: NEJ!

Jag har efter många dagars tänkande beslutat mig för att inte haka på denna trend, jag har beslutat mig för att göra det som jag är bäst på som är att skriva, recensera och inspirera. Detta är mitt kall, inte drama och internetkrig som i slutändan får en att endast se dum och kändiskåt ut. Ingen vill bli ihågkommen för att vara den som är den, den som alltid kliver på andra för att synas.

Skapa kärlek, stötta varandra, kämpa tillsammans, tillsammans kan vi skapa något som är ännu större än 2 veckors fame! TTYL!

Gillar

Kommentarer

Mrs.Kjellström
Mrs.Kjellström,
jädrans va bra inlägg
www.teamkjellstrm.blogg.se
thejoker
thejoker,
Mycket fint skrivet .. keep writing!
Josefineofficial
Josefineofficial,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229