Smärtan är total!

Som ni alla säkert har märkt så har jag varit väldigt frånvarande på bloggen och det är på grund utav en rad olika anledningar. Den största anledningen har varit då en familjemedlem, min älskade katt, har varit och är fortfarande väldigt sjuk. I dagsläget kommer jag ej att gå ut med vilken klinik vi har tagit honom till men en sak ska jag klargöra för alla och det är att den kliniken har förstört min katts välbefinnande totalt. I dagsläget har vi betalat långt över 40.000 (minst 10.000 kronor extra för kommande behandling) för att få fram att det KAN vara hans korsband som har gått av och att han EVENTUELLT har fått ett diskbråck.

De har behandlat honom för en rad olika saker utan att det har gett någon effekt eller smärtlindring. Han har varit inne akut vid 3 tillfällen och endast 1 utav dessa gångerna fick han bli inlagd.

Idag fick vi i vart fall en hel del svar på varför han har den smärtan han har. Musklerna i ena bakbenet är i princip helt borta då han inte har kunnat använda sig ordentligt utav det. De hittade att han har problem med sitt knä och med sitt korsband men ÄNDÅ så väljer de ännu en gång att skicka hem oss med ett smärtstillande som ej biter.

Veterinären idag vart väldigt känslokall och lyssnade inte alls till vad vi hade och säga och jag kände hur mitt blod kokade. Den senaste veckan har varit ett rent helvete med extremt lite sömn. När ens familjemedlem mår dåligt så mår man själv fruktansvärt kasst. Min katt är mitt liv och jag kan inte tänka mig att leva ett liv utan honom och hans knäppa beteende. Vem ska nu väcka mig mitt i natten för att kela? Vem ska stänga av mitt larm på morgonen så att jag alltid blir försenad (han är väldigt speciell denna herre)? Vem ska nu hålla mig sällskap 24 timmar om dygnet? Vem ska nu sova med mig nätterna igenom? Tårarna har varit många och rädslan är fortfarande total. Han är trots allt 10 år och överviktig och det påverkar givetvis hans rehabilitering. Just nu har han fått sin egna lilla oas här hemma där vi har tillgodosett honom med allt vi kan för att underlätta hans vardag. Senast på fredag får vi hans dom och skräcken är TOTAL. Min älskade Lilleman, fortsätt kriga, mamma älskar dig.
Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
Han är en krigare, likasom sin mamma. Jag önskar jag kunde garantera att allting blir bra, men en sak som jag kan garantera är att han älskar dig och att han har inte gett upp. Du är stark älskling och jag ber för hans tillfrisknande 🙏🙏❤❤
nouw.com/jessie84
Mrs.Kjellström
Mrs.Kjellström,
stackars kisse
Kanske de hade varit bättre att han fick somna in då han är så gammal
www.mrskjellstrom.se
IP: 82.99.3.229