Sociala medier, att kliva på lik

Godmorgon ladies and gentlemans! Sociala medier, jag älskar dig, jag hatar dig.

Sociala medier är ett väldigt ytligt forum. Ett forum där miljontals människor utbyter tjänster, erfarenheter och inspiration. Frågan ni kan ställa er själva är, hur många utav era vänner på era sociala medier är äkta? Vilka vill genuint dig ditt bästa och vilka vill få dig att falla? Vem kommer hugga vem först?

För mig finns det inget värre än falska förbindelser och oärliga människor. En läxa som vi aldrig får glömma är, they wanna see you do good but never better than them.

Jag älskar att skapa kontakter, jag älskar att ha mycket rörelse runtomkring mig men till vilket pris? Jag ger och ger, både utav min tid, mitt koncept och mina färdigheter men i slutändan så är man bara en schackpjäs i deras framgångsrika spel. Folk kan verkligen göra vad som helst för att få ut sitt namn i sociala medier, folk kan bokstavligt talat kliva på lik för att lyckas.

Mitt mål med min grupp och min blogg är inte att bli så stor som möjligt, mitt mål är att bli omtyckt för den jag är och att kunna erbjuda MIN positivitet till de som behöver det som mest. Mitt mål är att tillsammans med alla våra fantastiska medlemmar samt mina unika följare, kunna bli den absolut bästa versionen utav mig själv. Mitt mål är att ha en gemenskap, där ingen är utanför. Jag kommer aldrig och då menar jag verkligen ALDRIG kliva över någon annan för att lyckas. I never fail, either I succeed or I learn, that’s all there is to it.

Till alla er där ute som försöker charma er till en plats på toppen, glöm inte att er mask, slutligen kommer komma att falla av. That’s going to be your biggest mistake!

Gillar

Kommentarer

thereselinoubli
thereselinoubli,
Preach!!! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼
nouw.com/thereselinoubli
Jessie84
Jessie84,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229