Spoiler, Revolutions julkalender 2019!

Godeftermiddag! Jag vill först och främst varna er alla för att bilderna i detta inlägg kommer att innehålla en spoiler på årets makeupkalender ifrån Revolution. I'm not even sorry, because I love spoilers!

Som ni säkert redan känner till sedan tidigare så har jag samarbetat med JFR.SE under ett par månader och vid mitt senaste hemskick så fick jag en makeupkalender ifrån Revolution. Crazy right? Denna kalender är definitivt den ultimata kalendern för alla oss som älskar att räkna ned dagarna till julafton. Kalendern har hela 25 luckor med olika sminkprodukter i varje lucka, how amazing is that!

Jag måste vara ärlig. Sorry not sorry!Jag kan inte ljuga för er, jag kan inte ljuga för mig själv för den delen, so here it comes, jag har inte enbart öppnat 1 lucka, jag har öppnat SAMTLIGA luckor och det enda jag har att säga är WOW! Denna kalender är verkligen värd sitt pris och jag kan starkt rekommendera er alla att klicka hem denna fantastiska kalender (här kan ni klicka hem kalendern för endast 499:- ). Jag vill även tipsa er om att om ni vågar avvakta så kommer jag att ha en rabattkod på 20% om cirka en vecka som givetvis även kommer att gälla på denna! Frågan är dock, vågar man vänta? Vågar man riskera att det blir slutsåld? Well honeys, that is up to you to decide! I detta inlägg kommer ni endast få se 1 utav alla de underbara produkter som kalendern innehåller men fler spoilers kommer att komma under de närmsta dagarna så stay tuned!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229