Stalker, lucky lucy, I’m coming for you!

Godkväll! För er som följer mig inne på Girlsquad så känner ni till att jag för ett tag sedan lyckades få på mig en enormt oroväckande stalker, det känns så fruktansvärt otryggt och obehagligt. Var det detta man signade upp sig på när man skapade ett Facebook-konto? Didn’t think so.

Denna mannen är i 30 års åldern och bor i vårt fina grannland Danmark och han har änsålänge valt att gå under ett alias. Jag vet varken hans riktiga namn eller vad han är ute efter, förutom mig.

Efter dagars terrorisering valde jag att blockera honom för att nästa dag vakna upp med att han har skapat ytterligare ett konto. Jag valde då att besvara hans frågor och förklarade att jag är i ett seriöst förhållande, jag har till och med sagt att jag är gift. Detta bet inte.

Jag har blockerat alla hans olika konton och gjort allt i min makt för att få honom att sluta men det är så simpelt för vem som helst att skapa nya profiler och fortsätta därifrån. Jag har även stundtals valt att inte ge honom någon respons överhuvudtaget för att se om han kommer att sluta men då kommer det istället hot och det är inga trevliga hot heller. Denna personen är INTE frisk.

Igår fick jag nog och gick ut med hans alias-namn offentligt och folk drog i alla trådar de kunde för att få fram all information om denna människa och nu vet vi mer än någonsin. Han bor i Köpenhamn och jag kommer att kontakta Telenor där han har sitt abonnemang för att ta reda på hans riktiga identitet. Tyvärr är jag inte den enda som har råkat ut för honom och mina tankar går till dem vars familjer han har kontaktat och försökt förstöra.

Om detta inte läggs ned så kommer jag se till att skaffa ett kontaktförbud, så om du läser detta LUCY, du har din chans att sluta nu innan det går för långt!

Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Miahacklin
Miahacklin,
Men fy usch va obehagligt, jag skulle va skit rädd. Hoppas att han slutar stalka dig. Sen undrar jag om jag skulle få komma tillbaka till girlsquad? Har letat men hittar inte gruppen... Sköt om dig fina du🧡
nouw.com/miahacklin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229