STOCKHOLM here I come!

WHAT’S UP GUYS, it’s time for a late night post, AGAIN! Ni kan inte ana vad som just har hänt! Jag, Josefine, har blivit erbjuden en resa till huvudstaden, STOCKHOLM, alldeles gratis. Allt kommer redan att vara klappat och klart och det enda jag kommer att behöva göra är att flytta min rumpa från en stad, till en annan. Pretty easy thing to manage, even for me.

Jag har redan i mitt huvud börjat föreställa mig hur dessa 2 dagar kommer att kunna se ut. Min galna, nyfikna och alldeles speciella personlighet på Stockholms gator KAN göra att staden sätts i gungning! Wait for me Stockholm, HERE I COME!

Självklart kommer jag även att se till att boka in ett möte med min underbara vän samt inspirationskälla @Jellicas för en oförglömlig dejt. Två galna GIRLS på ett och samma ställe kan ju ALDRIG sluta fel (or can it?).

Jag tackade ju självklart JA till detta erbjudande, it’s to fancy to decline, så om 1 vecka bär det av and I will have the time of my life, trust me! Allt kommer självklart att dokumenteras och spridas till er här på bloggen! Ni kommer aldrig att bli av med mig!
Gillar

Kommentarer

Elavie
Elavie,
Vad kul! Tell us more! Vad ska du göra?
nouw.com/elavie
Josefineofficial
Josefineofficial,
Det kommer 😉 ❤️
nouw.com/josefineofficial
IP: 82.99.3.229