Stulna underkläder!

Godmorgon! Gårdagen vart allt annat än rolig, då merparten utav min uppsättning utav kläder blev stulna vilket i sin tur har resulterat i att min garderob numera ekar tomt.

Bara tanken på att många utav mina favoritplagg är borta får mig att bli så fruktansvärt förbannad och förkrossad. Många utav mina favoritplagg är gåvor som jag har fått utav mina vänner eller ifrån min före detta kärlek, gåvor som jag aldrig kommer att kunna få tillbaka och det känns verkligen som en kniv rakt igenom mitt hjärta. Dessa hjärtlösa människor borde få stå sitt kast och jag vet att rättvisan kommer att skipas förr eller senare.

Det enda som fortfarande gnager mig mer än själva förlusten utav mina privata ägodelar är det att personen/personerna i fråga även har valt att stjäla mina underkläder. Detta känns för mig väldigt personligt inriktat och framförallt väldigt obehagligt. Vad i hela fridens namn ska denna person med mina underkläder till? Detta skrämmer mig något så fruktansvärt och det får mig att känna mig otroligt otrygg i min egen bostadsrättsförening. Händelsen är givetvis polisanmäld och lappar är utsatta i hopp om att personen ska återfå sitt samvete och lämna tillbaka mina ägodelar.

TTYL!

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229