Svar på tal!

ALL EYES ON THIS! Here is my answer to one of my haters: Mår du bra? Behöver du hjälp, professionell sådan? I can help you with that.

Jag har under gårdagen fått information om hur du har baktalat mig. Du har baktalat mig till folk som varken du eller jag känner. Du har baktalat mig på det fulaste sättet, du har baktalat mig med lögner. Jag fick se dina egna ord på prints: - ”Hon försökte få mig att få dåligt samvete över att min mamma var frisk från sin cancer”. Ja ni läste rätt. Varje dag kommer det nya anklagelser. Den ena är sjukare än den andra men den senaste är nog med hästlängder det SJUKASTE jag någonsin har hört.

Denna person som tidigare har varit en stor del utav mitt liv har nu valt att baktala mig på det mest skrämmande sätt. Denna person har verkligen sett hur uthängningar, skitsnack och lögner kan förstöra folks liv men denna person valde trots allt detta att gå all in.

JAG ska tydligen även vara anledningen till att denna personen har valt att självskada sig vilket är helt ABSURT! Vad i hela fridens namn SITTER DU OCH SKRIVER OM MIG? Krya på dig, you will need it.

Eftersom personen i fråga vägrar att svara på mina OTALIGA försök för att få en förklaring så får jag helt enkelt ta det denna vägen. JAG måste kunna få en chans att kunna få försvara mig själv emot dessa sjuka anklagelser. I’m not even sorry om folk räknar ut vem du är, för du borde verkligen skämmas för dina vedervärdiga anklagelser och det tror jag att A-L-L-A kan signa upp sig på. Du borde förstå att det du har intalat folk är fruktansvärt fel. Jag skulle aldrig någonsin neka någon annans glädje utan jag är verkligen uppriktigt glad för dig och din familjs skull och jag ber till GUD att din mammas cancer aldrig återvänder. Att du sedan har dåligt samvete för att du kanske inte fanns där tillräckligt mycket när jag behövde dig, det får stå för dig, men jag vill aldrig NÅGONSIN höra att du säger sådana saker om mig igen. Nu räcker det!

Vad du har gjort mot de andra som har blivit inblandade får personerna ta med dig personligen men jag vill bara ställa dig frågan: VEM gav DIG rätten att dela privata chatter? VAD eller VEM gav DIG rätten att sätta osanna ord i min mun? Inland får man svälja sin stolthet och inse sina misstag och sluta skylla över sin egna dåliga självkänsla på andra. Don’t forget, you are a one person army, you won’t come far!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
Personen borde verkligen söka hjälp! Det är helt sjukt och du har all rätt att försvara dig hjärtat! Hur personen i frågan kan ej stå upp för sitt eget skit fattar jag inte, att leka offer och sprida lögner kommer inte denna personen långt med! Just sayin!
Love you babe! BAKK DIG ALWAYS! 👊❤
nouw.com/jessie84
Rebecca
,
Om du syftar på en fd admin/moderator i gs, så kan jag påtala att hennes mamma hade godartad tumör i halsen, efter 5-6 månader cancer fri, visst det är också cancer men det finns dom som har elakartad, dom som inte ens överlever!
Rebecca
IP: 82.99.3.229