Tabu eller inte?

Godkväll! Ett hett ämne som diskuteras på sociala medier just nu är huruvida man hade kunnat inleda ett förhållande med sin föredetta partners, bästa vän samt om man hade kunnat falla för sin bästa väns föredetta.

- ”Jag har legat med min föredetta mans bästa vän, tabu eller inte?”

Det finns alltid två sidor utav varje mynt och så även i detta fall. Vissa skulle aldrig kunna göra detta medan andra inte såg någon som helst problematik med det hela. Jag försöker alltid att sätta saker och ting i perspektiv, att inte vara för snabb på att döma.

Normalt sätt så hade jag visserligen aldrig valt att gå till någon i min föredettas vänskapskrets men som i alla fall så behöver man ibland ta ett par steg tillbaka för att se situationen ifrån sin helhet.

Har min föredetta partner behandlat mig genuint bra och med respekt och allt vad det innebär att vara i ett partnerskap, ja, då säger jag skarpt nej, dock dömer jag inte någon som väljer att göra motsatsen. Har min partner däremot behandlat mig illa och hans vän råkar vara en riddare i skinande utrustning, ja varför inte? I would go for it! Som en god vän sa till mig när vi förde denna diskussionen, karma slår tillbaka.

Vänder man dock på situationen: hade jag kunnat falla för en väns föredetta? Svar nej! Det för mig är förbjuden frukt och för mig är lojalitet mer värt än något annat, min lojalitet väger betydligt tyngre än kärlek.

Jag valde att ställa dessa två frågor till en utomstående, en man som inte tar del utav våra heta diskussioner inne på GS. I fallet om han hade kunnat falla för sitt ex vän vart det komplicerat, allt handlade om hur situationen hade sett ut men när det kom till frågan huruvida han hade kunnat falla för sin väns föredetta så vart det ett strikt nej! Vad anser ni? Kommentera gärna och för en diskussion!

TTYL

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229