Tanrevel, fräsch bränna på 2 minuter!

Inlägget innehåller #adlinks!

Godeftermiddag! Long time no see! Dagarna går så snabbt nuförtiden att jag knappt hinner att blinka innan dagen har nått sitt slut! Tiden går verkligen fort när man har roligt och det är väl det enda som är negativt i det positiva.

För er som missade min livesändning häromdagen, så tänkte jag idag att uppdatera er om mitt senaste samarbete med Tanrevel. Vad är då Tanrevel för någonting? Jo, Tanrevel är en brun-utan-sol och/eller en spraytan för hemmabruk. Smidigt va? Kanske har man varken tid eller pengar för att underhålla sin bränna på salonger och då är detta alternativet perfekt!

Sprayfärgen kommer i 2 olika nyanser, medium och dark. Jag rekommenderar att ta medium (om man är kritvit som jag) och istället spraya mer frekvent för att på så sätt bygga upp en mörkare bränna. Är man redan något mörkare i hyn eller solbränd sedan tidigare så är färgen dark bättre för dig.

I mitt fall tog det endast 5 minuter för att få en härlig gyllenbrun färg, LOVE IT! Lägger jag till ytterligare 5 minuters arbete så blir brännan givetvis mer intensiv.

Maskinen är exklusiv, vilket jag älskar. Den är utformad på så sätt att den får plats i väskan, bakfickan eller i dessa numera moderna midjeväskorna, supersmart!

Jag trodde seriöst att det skulle vara supersvårt att utföra en spraytan på sig själv men till och med för mig som är så pass oteknisk, gick det super-smidigt! Vill du se sommarbrun ut året om? Då är detta prylen för dig! Sprutor med melatonin är INGENTING för mig, jag tar hälsan i första hand!

Klicka hem din egen Tanrevel: KLICKA HÄR och uppge koden ”BRONZED15” för 15% rabatt på hela ditt köp!

TTYL!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229