TÄVLING - CURA OF SWEDEN

Hej! Gud vad det var länge sedan jag skrev. Jag skäms, jag borde ha uppdaterat er mycket mer frekvent. Just nu är det enormt mycket som händer bakom kulisserna med enormt många spännande samarbeten. Som ni känner till så samarbetar jag just nu med CURA OF SWEDEN och givetvis så lämnar jag aldrig er utanför. En ny tävling ligger därför just nu avalible inne i Girlsquad, där ni har den fantastiska möjligheten att vinna ett valfritt tyngdtäcke ifrån CURAOFSWEDEN - check it out!

Till er som ledsamt nog inte har möjlighet att tävla inne i gruppen kan givetvis tävla här. Reglerna är enkla och är följande:
• Följ Curaofsweden på Instagram.
• Motivera här i kommentarsfältet varför just DU ska vinna.

Ta hand om tills vi hörs nästa gång!
TTYL!

Gillar

Kommentarer

Amanda Björklund
Amanda Björklund,
Har adhd, myrkryp i kroppen varje natt, otroligt svårt att komma till ro och en massa saker där till. Det vore verkligen guld att ha detta täcke. Har provat ett liknande täcke tidigare och sov som en stock varje gång jag använde det. Ttvätt var det inte mitt täcke :/ Har inte råd att köpa ett, iallafall inte nu eller på ett bra tag. Så detta vore så underbart att vinna! Följer på instagram. Min instagram är ” panddaamanda ”.
Kramar ❤️
Olivia Johansson
Olivia Johansson,
Skulle verkligen Behöva detta täcke, sover knappt alls, trots mediciner och det tillsammans med skola går inte bra. Huvudvärk och illamående hela tiden och det toppas med ångest. Har själv inte råd att köpa ett så skulle vara evigt tacksam om jag fick vinna. kram
IP: 82.99.3.229