The J is back

Godmorgon! Igår vart det dags för late night thoughts, again. Många har undrat och spekulerat i om vad som har hänt med min farliga kärleksförbindelse tillsammans med the Joker och tyvärr har jag inte så mycket mer att tillägga.

Det har varit många jobbiga dagar de senaste veckorna, många toppar och många dalar. Vissa dagar vill man bara ge upp och vissa dagar så lyser kämparglöden starkare än någonsin.

Att vara förälskad i en person som kan gå hur långt som helst för att kunna knäcka en gör så otroligt ont. Fysisk misshandel må vara fruktansvärt men för mig är den psykiska misshandeln snäppet värre. Jag förminskar INTE fysisk misshandel, så missförstå mig rätt. Jag har varit utsatt för bägge delarna och kan därför ge min personliga åsikt utav saken.

Att varje dag behöva vakna med ångest i bröstet och inte kunna veta hur dagen ska sluta är fruktansvärt. Varje morgon kommer 1000-tals frågor upp i huvudet. Kommer han att lämna mig idag? Kommer han att hota med att exposa alla mina djupaste hemligheter som jag i förtroende har anförtrott till honom, för hela omvärlden att se? Ska han klaga på mitt utseende, min städning, min matlagning, min familj, mina vänner eller helt enkelt klaga på att jag faktiskt LEVER. Ja, detta är frågor man lever med 24 timmar om dygnet, varje vaken sekund, såväl som när man sover. Mardrömmarna ska vi inte ens prata om. Alla dessa mardrömmar har lyckats förstöra min dygnsrytm och jag får numera hjälp utav medicin för att kunna få somna lättare.

Problemet kvarstår dock att han är min värld, mina andetag, allt jag trånar efter. Jag älskar honom mer än någon någonsin kan föreställa sig. Jag känner mig så liten på jorden, så ensam i minsorg, så ensam i min kärlek. Ingen förstår denna smärta om man inte har suttit där själv.

Jag försöker jämt att fylla tomrummet med mina vänner, min familj, materiella ting, men ingenting fungerar. Dagen blir till natt och då lämnas man ensam med vartenda tanke och vartenda fundering.

Ja, livet är långt ifrån rättvist. Livet är svårt, livet är en utmaning, but I won’t give up!

Gillar

Kommentarer

Miahacklin
Miahacklin,
Jag har oxå levt i ett förhållande med psykisk misshandel, även fysisk, o tycker oxå psykiska misshandeln är värre. Försöker att bygga upp mig själv nu o det e tufft för han trampade ner mig totalt. Önskar lycka till dig att komma över all skit du upplevt. Kärlek. ❤
nouw.com/miahacklin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229