To all my haters!

To all you haters out there, vad är det som stör er så fruktansvärt mycket så att ni måste gå till attack emot 1 person som står alldeles ensam? Är det för att jag är rund och go men ändå har lyckats med något så pass stort som jag har lyckats med? Är det för att jag inte är den typiska influensern med den vältränade kroppen, det kritvita leendet och med sexigt fyllda läppar? Är det på grund utav mitt förflutna eller pågrund utav att jag är rapp i käften? Är det för att jag öppet är stolt över vad jag har lyckats att åstadkomma?

Jag ska göra ert jobb enkelt! Jag är inte smal, långt ifrån men jag kommer aldrig, och då menar jag verkligen ALDRIG att ändra mig för din eller någon annans skull. Jag är den jag är, I PRAISE FOOD, deal with it!

Kritvita tänder har jag inga men mitt leende är ändå på topp, sorry not sorry! Som gammal bulimiker är det svårt att bleka tänderna och jag kommer inte att betala över 50.000 för att du eller någon annan ska kunna blända sig i mina tänder.

Fillers, I want them and I need them, you are right men min rädsla för nålar är alldeles för stor för att kunna fullfölja min dröm men jag kommer att komma dit, don’t worry!

Mitt förflutna kan jag tyvärr inte ändra på, mitt förflutna har gjort mig till den jag är idag and I can’t change it, sorry girls! Att jag är rapp i käften kan ingen ta ifrån mig, I was born ready, I was born a bitch!

Sist men inte minst, jag är ingen narcissist för att jag är stolt över mig själv och mina prestationer. Mitt imperium har jag skapat med hjälp utav blod, svett och tårar så om jag är stolt över det, låt mig! Jag kommer aldrig låta er stå i vägen för min lycka. Antingen så är du med mig och mitt team och kämpar tillsammans med oss eller så står du på utsidan och tittar in och önskar att du vore en del utav oss. Don’t cry once you’re out!

Till alla där ute, glöm aldrig att den enda som står i vägen för dig och din framgång är du själv! Man behöver inte följa strömmen och följa en stereotyp, man kan bli precis vem man vill med rätt inställning! Låt aldrig din otrygghet sätta gränser för dig!

Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
Bästa finaste Josefine, du är den starkaste som jag vet! Fortsätt och vara lika grym älskling! Haters får gå hata nån annanstans! Love you! ❤
nouw.com/jessie84
Blondina
Blondina,
Haters är oftast avundsjuka på en för att man tar plats! De hatar för att du är något de inte kan bli ♥️
blondinas.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229